Over ons

Wij zijn Jochem Broersen en Maaike Foks, ontwerpers van digitale communicatie. Door samen te werken combineren wij technisch inzicht met kennis van vormgeving en usability. De voordelen? Wij weten een brug te slaan tussen de ICT-afdeling en de business, zowel grafisch als functioneel. Daarnaast ontwerpen wij webbased oplossingen die werken én gebruiksvriendelijk zijn.

Jochem Broersen

Informatie & Communicatie Specialist

foto Jochem Broersen

View Jochem Broersen's LinkedIn profileView Jochem Broersen’s profile

‘Als specialist in functioneel ontwerp en projectmanagement richt ik mij op oplossingen om efficiënter te communiceren. Binnen organisaties bestaat een gigantisch spectrum van belangen. Daarin vind ik de gulden middenweg. Omdat ik technisch en commercieel geschoold ben, begrijp ik zowel de ICT-afdeling als het managementteam.

Ik sla een brug en kom met een oplossing waarin beide partijen vertrouwen hebben. Hoe ik mijn werkwijze omschrijf? Als ik wat beloof kunnen opdrachtgevers ervan op aan dat het gebeurt. Ik ga door tot iets af is. Want het realiseren en tijdig leveren van een oplossing is wat telt!’

Kernwoorden: ondernemerschap, technisch projectmanagement, marketing, architect, conceptontwikkelaar, werving en selectie, HRM, intranetoplossingen- en implementaties, social media, softwareontwikkeling, databases, SQL, SharePoint.

Maaike Foks

Creative Manager

foto Maaike Foks

View Maaike Foks's LinkedIn profileView Maaike Foks’s profile

‘Jochem en ik vullen elkaar uitstekend aan. Hij denkt na over de achterkant, ik houd me bezig met de voorkant van de website of applicatie. Met mijn creativiteit zorg ik ervoor dat iets er mooi uitziet, maar denk ik ook na over gebruiksvriendelijkheid. Om dat te kunnen doen verplaats ik mij in de gebruiker. Dit is belangrijk om een oplossing succesvol te laten zijn.

Verder houd ik mij bezig met het projectmanagement. Ik ben gestructureerd en weet een grote stapel werk om te zetten naar een concrete planning. Onmisbaar bij grote projecten, want het is belangrijk om te weten of we op koers liggen. En wat we moeten doen om de deadline te halen.’

Kernwoorden: projectmanagement, scrum, grafisch ontwerp, wireframing, UIX, mode, fotografie, Photoshop Illustrator, InDesign, AccountView, Facebook, Twitter, social media, Mac OS X, Windows Microsoft Office.