Wie

Prootch.com is een project van Maaike Foks. Het concept is simpel: bezoekers kunnen hun Instagramfoto’s tastbaar maken. Printstagram brengt foto’s van de telefoon naar de huiskamer. Klikken, kijken, kiezen. Zo simpel is het.

Wat

In 2013 bedacht Maaike de website Printstagram.nl. Een jaar later vlogen site met een soortgelijke naam als paddestoelen uit de grond. Er bestond een sterke behoefte om de herkenbaarheid terug te brengen en onderscheid te creëren ten opzichten van de concurrentie.

Hoe

In 2014 is een herbrandingstrategie uitgedacht. Dit impliceerde een nieuwe merknaam, Prootch. Om tot een nieuw logo te komen is een ontwerpopdracht uitgeschreven en heeft een leveranciersselectie plaatsgevonden. vervolgens is een marketing-campagne opgezet om de naam bekend te maken bij onze klanten. Naast de introductie van het merk Prootch, is tevens technisch veel aangepast om te kunnen koppelen met onze partners. Met de nieuwe naam is tevens een overstap gedaan naar een 100% beveiligde site op basis van SSL.

Screen shot 2013-02-13 at 12.31.46 PM

Screen shot 2013-02-13 at 12.32.20 PM