Wie

Techxx ontwikkelt innovatieve en branche-specifieke ICT oplossingen en diensten op het gebied van procesoptimalisatie, document-stromen, controle, (keten)samenwerking en communicatie. Techxx heeft richt zich op wooncorporaties, zorg en welzijn en zakelijke dienstverlening.

Wat

Voor diverse klanten had Techxx demo-omgevingen opgezet in SharePoint Online (O365). Toen de tijd gekomen was deze omgevingen om te zetten naar productie-omgevingen, ontstond een behoefte aan een SharePoint expert om deze overgangen te begeleiden cq. uit te voeren.

Hoe

Jochem heeft deze rol ingevuld als interim SharePoint Consultant. Gedurende de periode van een half jaar heeft hij projecten gedaan voor onder andere Wonen Limburg (Roermond), De Alliantie (Hilversum) en SOR (Rotterdam). De projecten varieerden van het migreren van een intranet-omgeving in SharePoint 2010 naar SharePoint 2013, tot het begeleiden van de implementatie van een keten-samenwerkingsportaal en het geven van trainingen aan kerngebruikers. Bij deze projecten is zowel met Office 365 gewerkt als met SharePoint implementaties op locatie.